T: +31 (0) 33 7200998
Terug
Code: ASC-BHV-16-A2
Training

BHV Basis Plus

Omschrijving

Deze driedaagse cursus bestaat uit twee dagen eerstehulp (de volledige cursus Eerste Hulp) en een dag brand, ontruiming en communicatie. Wanneer u binnen uw bedrijf te maken heeft met specifieke risico’s is het wellicht beter om voor deze cursus te kiezen. Na afloop ontvangt u zowel een Eerstehulp- als een BHV-certificaat!

Verlenen van eerste hulp (2 dagen):
In dit onderdeel leren cursisten slachtoffers beoordelen en behandelen volgens de ABC-benadering. Cursisten leren reanimeren en hoe te handelen bij shock, huidwonden, ernstig uitwendig bloedverlies, brandwonden, botbreuken en ontwrichtingen en oogletsels. Naast de benodigde theorie worden de vaardigheden geoefend en getraind. De tweede dag bestaat uit ziekte -en letsel beoordeling en behandeling en het uitvoeren van diverse scenario’s.

Beperking en bestrijding van een beginnende brand, communicatie en ontruiming (1 dag):
In dit onderdeel leren cursisten in de praktijk een beginnende brand te blussen. In het theoriedeel komt aan de orde hoe een brand ontstaat en zich verder ontwikkelt. Cursisten leren op welke wijze en met welke middelen een brand kan worden geblust. Vanzelfsprekend komen daarbij ook de gevaren bij het blussen aan bod. Verder in dit onderdeel aandacht voor de samenwerking met externe hulpverleningsdiensten. Welke informatie geef je door bij de melding van een incident? Hoe vindt de alarmering plaats? Wat is de rol van de BHV’er bij een ontruiming? Wat staat er in een ontruimingsplan? Welke voorzieningen moeten er in een gebouw zijn aangebracht? Allemaal vragen die in dit onderdeel van de opleiding worden beantwoord.

Code: ASC-BHV-16-A2
Duur training
3 dagen
Certificaat
SafetyPro certificering

Prijs
Op aanvraag
Locatie
Amersfoort

Offerte aanvragen
Geïnteresseerd in een training geheel verzorgd op maat?
Neem dan contact met ons op!
Speerpunten
  • Driedaagse cursus
  • Levensreddend handelen
  • Module beginnende brand
  • Praktijkgericht
  • Gaat verder waar BHV Basis stopt
  • Arbeidsplaats specifieke training is mogelijk op aanvraag
Details training
Aantal personen 8-10
Niveau Beginner
Duur training 3 dagen
Certificaat SafetyPro certificering
Locatie Amersfoort
Code ASC-BHV-16-A2